Opći uvjeti

Neke od fotografija na AGRO FAVORIT d.o.o. Internet prodavaonici su samo ilustrativne prirode.

Uvjeti kupnje

 

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta AGRO FAVORIT d.o.o. u Slatina.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na AGRO FAVORIT d.o.o. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn) i Euro (€), S PDV-om.

Naručivanje robe

 

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe.
AGRO FAVORIT d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko AGRO FAVORIT d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Otprema robe

 

Rok isporuke na 7 radni dan. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je In Time uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

 

Plaćanje robe

 

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti AGRO FAVORIT d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja:
  • kreditnim karticama (American Express®, MasterCard®, Diners Club®)
  • Virmanskom uplatom / avans

        

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između Hrvatski Telekom sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećojtečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Dostava robe

Samo Hrvatska.

 

Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku za sve narudžbe u iznosu većem od 300,00 kn!

Troškovi dostave za sve narudžbe manje od 300,00 kn , cijena dostavna 25,00 kn.

Isporuka u inozemstvo: otpremni troškovi na upit.

 

 

Povrat/Reklamacija robe

 

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju AGRO FAVORIT d.o.o. emailom, telefonski ili pismeno.
Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 

  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.
U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, AGRO FAVORIT d.o.o. nadoknaditt će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.
 
AGRO FAVORIT d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca.  Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
 

Izmjene

AGRO FAVORIT d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila.

 

Registracija

 

Da biste se registrirali na AGRO FAVORIT d.o.o. Internet prodavaonicu, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije.

 

Dostupnost AGRO FAVORIT d.o.o. Internet prodavaonice

 

Iako Vam AGRO FAVORIT d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, AGRO FAVORIT d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na AGRO FAVORIT d.o.o. odgovarati Vašim potrebama.
AGRO FAVORIT d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@agrofavorit.hr .
hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na AGRO FAVORIT d.o.o. Internet prodavaonicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.
 
 
 
Povezane internet stranice

Web stranica AgroFavorit d.o.o. uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole AgroFavorit-a d.o.o., korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik te stoga Konzum nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.

Dio web stranica AgroFavorit d.o.o. predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. AgroFavorit d.o.o. nije odgovoran za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

 

Konačni račun može se razlikovati

 

  • Ako moramo zamijeniti određeni artikl zamjenskim, tada će se cijena razlikovati zbog cijene tog artikla na dan kada obrađujemo Vašu narudžbu.
  • Proizvodi na Akciji - ukoliko se u Vašoj narudžbi nalaze artikli koji su trenutno na akciji postoji mogućnost odstupanja u cijeni akcijskih artikala ukoliko je termin dostave iza datuma završetka akcije.

 

 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte naše prodajne savjetnike.
Radno vrijeme: ponedjeljak-petak: 08 - 15 h
Telefon: 033/401 621
Email : info@agrofavorit.hr
 
© Copyright 2013. Agro Favorit d.o.o. | Web development & Hosting KUHADA